PALVELEMME

Ma-pe klo 10-15.00

Aukioloaikojen ulkopuolella

avoinna tilauksesta.

Carelicum, Koskikatu 5

ainosofia(at)ainosofia.fi

p. 050 407 4701

by Free Games

Kahvila-Ravintola Aino-Sofia

Kokoukset, juhlat, illalliset

Tilauksesta toimitamme talon kokoustarjoilut, lasten syntymäpäiväjuhlat ja illallisten järjestämiset. Lounaslistalla ovat keitto, kotiruoka ja salaattivaihtoehdot.

Toimimme yhteistyössä Carelicumin kanssa, joten kahvila-ravintola toimittaa tilauksesta kokouskahvitukset pienempiin sekä suurempiin tilaisuuksiin. Tarjoamme myös syntymäpäiväjuhlien järjestämiset pienille sekä suuremmillekin ryhmille. Syntymäpäiväjuhlat vietetään Aino-Sofian tiloissa.

Tarjoamme kahvila-ravintola-palveluita pienemmistä tilaisuuksista illalliskokonaisuuksiin sekä buffet-tarjoiluihin saakka. Tilaisuuden sujuvuuden kannalta varausta kannattaa kysellä riittävän ajoissa. Toivoisimme varausta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Henkilömäärän, menun ja mahdollisten erityisruokavalioiden varmistamista viimeistään kolmea arkipäivää ennen tilaisuutta.

Tarjoilut Lasten syntymäpäiväjuhlille

Syntymäpäivä menun voimme suunnitella toiveidenne mukaan ja pyrimme toteuttamaan juhlamenun jokaisen juhlijan, niin pienen kuten suuremmankin mieleiseksi. Ottamalla yhteyttä Aino-Sofiaan voimme keskustella ja sopia tarjottavien tuotteiden valmistamisesta, tietenkin mahdollisuuksien mukaan. Aukioloajan ulkopuolella tapahtuvista syntymäpäivätarjoiluista veloitamme erikseen. Toivotamme mukavia syntymäpäiväjuhla hetkiä ja toivomme saavamme hoitaa järjestelyt puolestanne, niin voitte keskittyä itse Juhlapäivän viettoon Mukulakadulla leikkien ja Aino-Sofiassa herkutellen!